Spausdinti šį puslapį

Lietuvoje lankosi Vokietijos kriminalinės policijos vadovas

2011-06-14, 15:31
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

4d4d11ea89fccf489a1b7e54777eJoerg Ziercke/media.news.de nuotr.

Siekiant praplėsti bendradarbiavimo su Vokietijos teisėsaugos institucijomis horizontus bei skatinant glaudžių ryšių palaikymą ne tik ekspertiniame bet ir aukščiausiųjų vadovų lygmenyje, šių metų birželio 14-15 d. Lietuvoje lankosi Vokietijos federalinės kriminalinės policijos valdybos prezidento Joerg Ziercke vadovaujama delegacija, lydima Vokietijos ryšių pareigūno Baltijos šalims, reziduojančio Latvijos Respublikoje, Oliver Fricke.

Minėto vizito metu planuojami susitikimai su Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministru Raimundu Palaičiu, Vokietijos ambasadoriumi Lietuvoje j. e. Hans Peter Annen bei Lietuvos policijos vadovais. Susitikimų metu bus aptariamos Lietuvos ir Vokietijos teisėsaugos institucijoms aktualios temos, susijusios su organizuoto nusikalstamumo problematika, autotransporto vagystėmis, kibernetiniais nusikaltimais ir kt.
Paminėtina, kad delegacijos vizito Policijos departamente prie Vidaus reikalų ministerijos metu už nuopelnus stiprinant Lietuvos Respublikos ir Vokietijos Federalinės Respublikos teisėsaugos institucijų bendradarbiavimą, Vokietijos delegacijos vadovas, federalinės kriminalinės policijos valdybos prezidentas J. Ziercke, bus apdovanotas pirmojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu „Angelas Sargas".

PD Tarptautinio bendradarbiavimo valdybos informacija

Komentuoti