Švenčionių rajone sulaikyti narkotinių medžiagų įgijimu ir platinimu įtariami asmenys

2011-06-30, 09:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

2_326Šių metų birželio 28 dieną, turėdami pakankamai pirminės informacijos apie galimą narkotinių medžiagų gabenimą, pareigūnai Švenčionėlių mieste, Partizanų gatvėje, sustabdė Švenčionėlių miesto gyventojo V. G., gim. 1987 m., vairuojamą automobilį BMW. Apžiūros metu automobilio keleivio, Švenčionėlių miesto gyventojo E. L., gim. 1990 m., rūbuose buvo surastas popierinis lankstinukas su apie trim gramais, įtariama, narkotinės medžiagos - kanapių ir jų dalių. Apžiūrėjus automobilį, jame surasta du popieriniai lankstinukai su apie vienu gramu, kaip įtariama, narkotinės medžiagos – kanapių ir jų dalių.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, pagal LR BK 260 str. 1 d. (tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino narkotines ar psichotropines medžiagas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų).
Įtariamieji V. G. ir E. L. po apklausos uždaryti į Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK areštinę. Įvykis tiriamas.
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, siekdami užkirsti kelią narkotikų platinimui Švenčionių rajone, nuolat renka informaciją apie čia veikiančius prekeivius narkotikais ir analizuoja nelegalios narkotinių medžiagų apyvartos tendencijas.

Liudmila Černiavskytė
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Švenčionių rajono policijos komisariato
Organizacinės grupės specialistė

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24