Spausdinti šį puslapį

Vagys atpažinti parodžius juos per televiziją

2011-07-13, 15:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)


f50b8795b4c1617d29acd4688dee8c07Per televiziją parodžius filmuotą medžiagą, tuoj pat išaiškėjo, kas apvogė Ukmergėje, Anykščių g. esančią vaistinę. Policija dėkoja skambinusiems žmonėms už pilietiškumą ir bendradarbiavimą. Tik kartu veikdami būsime saugūs, todėl ir ateityje, panašiais atvejais, nuoširdžiai tikime piliečių pagalba.
UAB "Eurovaistinė" priklausanti vaistinė buvo apvogta gegužės 12 d. Vaistinės vaizdo kameromis užfiksuotoje medžiagoje matyti, kaip vyras ir moteris vaikštinėja po vaistinę, o moteris patarinėja, ką imti. Vagišiai išsinešė įvairių maisto papildų už 322 litus.


Dėl vagystės Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Parodžius kaip vagišiai „darbuojasi“ per vieną iš šalies televizijų, tyrėjai tuoj pat sulaukė skambučių. Paaiškėjo, kad tai daugelyje rajonų jau žinomi vagišiai – Vilniuje gyvenantys D.Z. ir J.L. Vilnietė D.Z. (g. 1988 m.) per pastaruosius ketverius metus už vagystes buvo teista 15 kartų. Paskutinį kartą teista birželio mėnesį Radviliškio r. apylinkės teisme. Moters bendras J.L. (g. 1981 m.) nuo 1996 m. teistas jau 27 kartus. Šiuo metu vyras atlieka bausmę Pravėniškių pataisos namų atskirojoje kolonijoje. Abu bendrai įtariami narkotikų vartojimu.

Asta Krogertienė
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Ukmergės rajono policijos komisariato
Organizacinio poskyrio specialistė

Komentuoti