Seimo komiteto sudaryta darbo grupė teiks pasiūlymus kovoje su degalų kontrabanda

2013-05-23, 07:27
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Seimo Biudžeto ir finansų komitetas, trečiadienį išklausęs valstybės institucijų ir verslo atstovų pasisakymus apie kontrabandos mastus degalų rinkoje, nutarė sudaryti darbo grupę iš komiteto narių, valstybės institucijų ir verslo atstovų.

Darbo grupė, įvertinusi situaciją degalų rinkoje ir apibendrinusi valstybės institucijų bei verslo atstovų pateiktą informaciją ir siūlymus, iki šių metų liepos 1 d. turės pateikti Vyriausybei pasiūlymus dėl teisės aktų tobulinimo.

"Turime labai pamatuotai, labai pasvertai viską sudėlioti, kad darbas, kurį planuojame atlikti, duotų didžiausią naudą valstybei, o verslas nenukentėtų", - apie darbo grupės sudarymo būtinybę klausymų metu sakė komiteto pirmininkas Bronius Bradauskas.

Trečiadienį Seimo Biudžeto ir finansų komitetas surengė klausymus "Kovos su kontrabanda priemonės ir jų efektyvumas. Prekių kontrabandos įtaka biudžeto pajamų surinkimui". Renginyje dalyvavo Finansų, Susisiekimo ministerijų, Valstybinės mokesčių inspekcijos, Muitinės departamento, kitų valstybės institucijų ir verslo atstovai. Pagrindinis dėmesys buvo skirtas kontrabandos klausimams degalų rinkoje aptarti.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24