„Samsung“ pristatė jau trečią sulenkiamą telefoną „Galaxy Z Fold2“

2020-09-02, 09:25
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Samsung“ pristatė jau trečią sulenkiamą telefoną „Galaxy Z Fold2“ Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Antradienį virtualiai vykusio „Unpacked“ renginio metu „Samsung“ pristatė jau trečiąjį sulenkiamą telefoną – „Galaxy Z Fold2“. Naujasis įrenginys turi dar didesnį išorinį ir vidinį ekranus nei jo pirmtakai. „Galaxy Z Fold2“ išorinėje dalyje yra 6,2 colių ekranas, o atlenktas pagrindinis ekranas yra net 7,6 colių įstrižainės. 

Atnaujintas dizainas

Pakankamai didelis 6,2 colių išorinis ekranas leis vartotojams išmaniuoju telefonu naudotis patogiai net ir jo neišskleidus. Šiame ekrane bus galima greitai patikrinti elektroninius laiškus, naudotis navigacija ar peržiūrėti vaizdo turinį. Tuo tarpu, atlenkus 7,6 colių pagrindinį ekraną su dar labiau susiaurintais rėmeliais ir panaikinta kameros išpjova, telefono savininkai 120 Hz ekrane galės sklandžiai naršyti ir žaisti vaizdo žaidimus. Be to, „Galaxy Z Fold2“ pasižymi geriausiu „Galaxy“ įrenginiuose pritaikomu dinaminiu garsu ir patobulintu stereo efektu. Itin aiškų garsą užtikrina dinamiški dvigubi garsiakalbiai.

Kalbant apie įrenginio dizainą, išmanusis pasižymi aptakiu, vientisu dizainu, kuris suteikia prabangos pojūtį. Pagrindinis telefono ekranas turi „Ultra Thin Glass“ technologijos ekraną, kuriame integruotos paslėptos lanksčios jungtys su „CAM“ mechanizmu. Todėl šis telefonas gali stabiliai stovėti padėtas, o vartotojas išnaudoti visas „Flex“ režimo galimybes. Be to, šis išmanusis ties sulenkimu turi mechanizmo valymo struktūrą, kuri neleidžia patekti dulkėms ir kitiems nešvarumams. Tokia technologija pirmą kartą buvo integruota „Galaxy Z Flip“ sulenkiamame telefone, tačiau naujame išmaniajame ši sistema užima dar mažiau vietos.

Patobulintos funkcijos kūrybai

Telefone integruotas „Flex“ režimas ir programų tęstinumas vartotojams leis patogiai įvairiomis programomis naudotis abiejuose ekranuose. Sulenkus ir atlenkus „Galaxy Z Fold2“, visos atidarytos programos automatiškai pereis į kitą ekraną. Pavyzdžiui, norint peržiūrėti įamžintus kadrus, su „Capture view“ režimu nereikės išjungti kameros funkcijos – apatinėje ekrano dalyje vartotojas matys iki penkių naujausių nuotraukų ar vaizdo įrašų, o viršutinėje ekrano dalyje ir toliau liks įjungta kamera.

Dar kelios savininko kūrybiškumą padėsiančios atskleisti funkcijos – automatinis kadravimas ir automatinis fokusavimas. Pastaroji funkcija leidžia vaizdo įrašus filmuoti be žmogaus rankų pagalbos ir išlaikyti filmuojamą objektą sufokusuotą net ir jam judant. Be to, fotografuojamą vaizdą galima matyti tiek išoriniame, tiek vidiniame ekrane, todėl net ir tas asmuo, kurį norima įamžinti, matys save. „Galaxy Z Fold2“ kamera taip pat turi visas kompanijos flagmanams būdingas savybes – profesionalaus vaizdo įrašymo, vieno kadro, naktinį ir „Bright night“ režimus.

Funkcijos, leisiančios išnaudoti kiekvieną minutę

Planšetinio kompiuterio dydžio pagrindinis ekranas leis vartotojams atlikti įvairias darbo užduotis, tikinama pranešime spaudai. Kelias užduotis vienu metu sklandžiai vykdyti padės „Multi-Active Window“, o su patodulinta „Multi-Window Tray“ funkcija tuo pačiu metu bus galima naudotis keliomis programėlėmis. Galimybe vienu metu dirbti su keliais tos pačios programos dokumentais vartotojui leis būti produktyvesniam. Tam, kad kasdienes užduotis atlikti būtų dar paprasčiau, vartotojai galės nuotraukas, tekstą ir kitus dokumentus lengvai perkelti tempiant iš vienos programėles į kitą.

„Galaxy Z Fold2“ sukurtas galvojant apie išmaniųjų telefonų vartotojus ir jų poreikius, todėl jo pagrindinį ekraną galimą pritaikyti konkretaus žmogaus poreikiams. Taip pat vartotojai nustatymuose lengvai ir greitai galės pakeisti didelio ekrano išdėstymą į tradicinio telefono aplinką. Imituoti planšetinio kompiuterio naudojimosi patirtį vartotojai gebės naudodami „Microsoft 365“ ekraną su pagrindinėmis „Office“ programomis. Pavyzdžiui, dirbti su „Word“, „Excel“ ar „PowerPoint“ programomis bus galima naudojant kompiuterio tipo įrankių juostos išdėstymą.

„Galaxy Z Fold2“ palaiko 5G ryšį, turi 4500 mAh visą dieną neišsikraunančią bateriją ir itin greito įkrovimo funkciją. Išmaniajame taip pat yra įdiegta „Samsung DeX“ ir „UWB“ technologijos. Pastaroji leidžia įvairiais dokumentais tarp skirtingų įrenginių dalintis itin greitai ir paprastai.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24