Laiškai Kalėdų seneliui gabenami Pingvinų paštu

2011-12-12, 06:46
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Jūrų muziejuje vėl veikia Pingvinų paštas – apsilankę vaikai gali parašyti laišką Kalėdų seneliui, kuriuos jam perduoda pingvinai.

Šiam atsakingam darbui iš 16 muziejuje gyvenančių pingvinų atrinkti trys – Arktis, Rūkas ir Aistis. Šie – labiausiai mėgstantys bendrauti pingviniukai. Sakoma, kad jie perduos visus Jūrų muziejuje apsilankiusių vaikučių parašytus laiškus Kalėdų seneliui.

„Kiekvienas vaikas, net tas, kuris jau paaugęs, tačiau širdyje dar turi neišsipildžiusių svajonių, iki Kalėdų gali atvykti pas mus. Čia jis ras paruoštą kalėdinį laiškutį, kuriame reikės įrašyti savo svajonę“, – pasakojo Jūrų muziejaus atstovė Nika Puteikienė.

Pernai Kalėdų seneliui pingvinai perdavė per šimtą vaikų laiškų.

„Aišku, šiuolaikiniai vaikai labiausiai nori mobiliųjų telefonų, bent pernai per Kalėdas taip pasakojo Kalėdų senelis. Vis dėlto, vaikų yra labai skirtingų. Kiti vaikučiai paprasčiausiai rašo, kad apskritai laukia paties senelio“, – kalbėjo N. Puteikienė.

Parašę laiškutį seneliui, vaikai ne tik galės pabendrauti su pingvinais, bet ir su jais nusifotografuoti. Visą gruodį Jūrų muziejus lankytojų lauks tik savaitgaliais.

Marija Gabrienė
LTV „Panorama“

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24