„Dell“ pristato naujus „UltraSharp“ monitorių šeimos narius

2018-11-17, 12:12
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Dell“ pristato naujus „UltraSharp“ monitorių šeimos narius Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Vis didesnė duomenų sklaida lemia vis geresnių vizualizacijos įrankių poreikį, rašoma pranešime spaudai. Tyrimai rodo, kad kartu su geresne duomenų vizualizacija nuolat auga ir didesnio ekrano, daugiaprogramio režimo, aukštesnės rezoliucijos monitorių poreikiai. Taip pat vartotojai pabrėžia, kad naudojamos technologijos turėtų neužimti per daug erdvės darbo vietoje.

„Dell“ pristato naujus „Dell UltraSharp“ monitorius, kurie, būdami inovatyvaus dizaino ir technologijų pavyzdys, produktyvumą skatina maksimaliu ekrano funkcionalumu ir išskirtine vartotojo patirtimi. Naujieji monitoriai sukurti patenkinti finansinių ir draudimo paslaugų, prekybos, finansinių analizių ir buhalterijos, vaizdinės ir grafinės medžiagos apdorojimo, programavimo ir inžinerijos sričių darbuotojų poreikius.

„Mes toliau tęsiame sėkmingų pirmų kartų seriją, tad dar kartą praplėtėme ekranų technologijų ribas ir sukūrėme pirmąjį pasaulyje lenktą dvigubą 49 colių QHD monitorių. Šis naujas monitorius suteiks įtraukiančią panoraminę patirtį kartu su patogiu dizainu ir funkcionalumu“, – sako „Dell“ ekranų ir inžinerijos viceprezidentas Kirkas Schellas.

„Dell UltraSharp 49 Curved“, „32 4K USB-C“ ir „34 Curved USB-C“ monitoriai pasižymi išskirtinėmis funkcijomis. „Picture-by-Picture“ funkcija leidžia vienu metu dirbti su turiniu iš dviejų skirtingų asmeninių kompiuterių. Integruota klaviatūra, vaizdas ir pelė (KVM) leidžia vartotojui persijungti nuo vieno kompiuterio prie kito ir redaguoti turinį naudojantis viena klaviatūra ir pele. Šį „UltraSharp“ funkcijų portfolio taip pat papildo patogi USB-C jungtis, leidžianti krauti pajungtą nešiojamąjį kompiuterį, tuo metu perduodant duomenis ir vaizdo signalus. Kadangi visa tai atliekama naudojant tik vieną kabelį, taip sprendžiama ir kabelių chaoso problema.

„Dell UltraSharp 24 ir 27“ monitorius (U2419HC ir U2719DC)

„Dell UltraSharp 24 ir 27 USB-C“ monitoriai pasižymi plonu šoniniu paviršiumi ir mažu monitoriaus pagrindu – tai leidžia kiek įmanoma optimizuoti užimamą stalo erdvę. Šis variantas išskirtinai patogus, kai nuolat mažėja modernių biurų erdvės. Nepastebimas ekrano rėmelis nulemia, kad patogu dirbant jungti kelis tokius monitorius. Naująjį 24 colių (FHD) ir naująjį 27 colių (QHD) monitorių galima rinktis su USB-C inovatyvaus dizaino jungtimi arba be jos.

„Dell UltraSharp 34 Curved USB-C“ monitorius (U3419W)

34 colių išlenktame USB-C monitoriuje – dar spartesnis našumas ir naudojimosi patirtis. Ypač platus 34 colių išlenktas ekranas (WQHD (3440 x1440), IPS technologija) su 21:9 formato proporcija suteikia didelę ekrano erdvę, idealiai tinka daugiafunkcei veiklai. Taip pat turi įmontuotus dvigubus 9W garsiakalbius.

„Dell UltraSharp“ monitoriai jau prieinami mūsų regione.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24