Spausdinti šį puslapį

Ieškomi „iPhone X“ laimėtojai

2017-12-02, 07:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Ieškomi „iPhone X“ laimėtojai Loterijos organizatorių nuotr.

Gražiausios metų šventės dvidešimčiai Lietuvos gyventojų prasidėjo anksti. Ir išmaniai. Su naujausiais ir itin visų lauktais telefonais „iPhone X“. Tačiau naktį eilėje šiam dvidešimtukui stovėti tikrai nereikėjo...

Būti pirmaisiais, rankose laikančiais savus „iPhone X“, šansą suteikė žaidimas „Eurojackpot“. Visą lapkritį vyko speciali akcija, kurios metu ir buvo laimėta net 20 naujausių mobiliųjų telefonų „iPhone X”. Kiekvienas laimėtojas gavo ir po 100 Eur telefono sąskaitos papildymą.

Pirmasis „iPhone X“ – būsimai odontologei

Pirmoji, atsiėmusi savo išmanųjį „iPhone X“ – būsima odontologė Guoda Sadauskaitė iš Vilniaus.

Atvykusi į loterijos atstovybę sostinėje, ketvirto kurso odontologijos studentė kukliai prisipažino, kad dažniausiai bilietus gauna dovanų iš senelių, o šįkart nutarė įsigyti pati. Parduotuvėje prie kasos Guoda paėmė vieną „Eurojackpot“ bilietą.

„Šiuo metu taip pat turiu „iPhone“ telefoną, bet tikrai bus smagu ir įdomu pakeisti jį į patį naujausią“, – šnekėjo Guoda, kuri juokdamasi pasakojo jau žinanti, kaip prabėgs jos penktadienis.

Neatsiradę dar penki laimėtojai

Laimingųjų, jau besidžiaugiančių naujaisiais „iPhone X“, sąraše yra penkiolika laimėtojų: suvirintojas iš Kauno Algis Lipinskas, apskaitininkė Ingrida Liudvinavičienė iš Panevėžio, medikė Diana Mažulė iš Vilniaus, vairuotojas Raimondas Lukoševičius iš Rokiškio, šiaulietis Deimantas Čepulis, individualia veikla užsiimanti Dangira Degutytė iš Vilniaus, nekilnojamojo turto koordinatorius Remigijus Končius iš Kauno, panevėžietis Artūras Šimoliūnas, apdailininkas Antanas Vilimas iš Elektrėnų, genetikos tyrimų specialistas Gundars Oficiers iš Latvijos, mechanikas Mindaugas Smulkys iš Klaipėdos, slaugė Elena Vaitonienė iš Panevėžio, odontologijos studentė Guoda Sadauskaitė iš Vilniaus ir klaipėdietė Agnė Pociūtė.

Vis dar ieškomi ir laukiami penki „iPhone X“ laimėtojai, kurie kol kas nesikreipė į loterijos atstovybes. Savo bilietus visi gali pasitikrinti internete, www.perlas.lt

Loterijos organizatorių inf.

Komentuoti