„Statoil" žengia į savitarnos plovyklų rinką

2013-10-22, 15:47
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Degalinių tinklas „Statoil" nuo šiandien Lietuvoje pradeda siūlyti savitarnos plovyklų paslaugas atidarydamas tris naujas plovyklas „Plovykla 1-2-3". Tai pirmos tokio tipo plovyklos šiame degalinių tinkle. Savitarnos plovyklos yra įrengtos trijose „Statoil 1-2-3" automatinėse degalinėse Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

„Savitarnos plovyklas atidarėme įvertinę rinkos tendencijas ir vartotojų įpročių pokyčius – tokių plovyklų populiarumas auga, nes didelė dalis Lietuvos vairuotojų mėgsta patys greitai ir už nedidelę kainą nušveisti savo automobilį. „Plovykla 1-2-3" išsiskirs iš kitų savitarnos plovyklų, nes naudojame vokiečių gamintojo „WashTec" naujausią plovimo įrangą ir automobilių chemiją. Be to, visose „Plovyklose 1-2-3" automobilius galima ir nuvaškuoti", – sakė „Statoil Fuel & Retail Lietuva" degalinių tinklo departamento direktorius Skirmantas Mačiukas.

Vairuotojų patogumui, už plovimą atsiskaitoma 1, 2 ar 5 litų monetomis. Vairuotojams siūlomos 5 plovimo programos. Už vieną litą vairuotojas gali 45 sekundes nupurkšti automobilį atmirkymo putomis, arba tokį pat laikotarpį plauti jį aukštu slėgiu. Šios sumos pakanka 70 sekundžių automobilį šveisti šepečiu su aktyviosiomis putomis, 55 sekundes jį skalauti arba 30 sekundžių – vaškuoti. „Statoil" atstovų skaičiavimu, neskubant pilnai nuplauti ir nuvaškuoti automobilį vairuotojams turėtų užtekti 10-12 litų.

„Savitarnos plovyklos „Plovykla 1-2-3", kaip ir automatinės degalinės „Statoil 1-2-3" yra skirtos vairuotojams, kurie nori automobilį nusiplauti patys, tą padaryti greitai ir už nedidelę kainą. Manome, kad „Plovykla 1-2-3" papildys mūsų plovyklų tinklą ir suteiks mūsų klientams didesnę pasirinkimo laisvę. Be abejo, tikimės, kad savitarnos plovyklos padės pritraukti naujų klientų į „Statoil 1-2-3" degalines, kurie mėgsta automobilius plauti patys", – sakė S. Mačiukas.

Pirmosios „Statoil" savitarnos plovyklos pradėjo veikti Kaune, šalia „Murava 1-2-3" degalinės, Panevėžyje, šalia „Nemunas 1-2-3" degalinės ir Klaipėdoje, šalia „Taika 1-2-3" degalinės. Panašios „Statoil" degalinės jau veikia „Statoil" degalinėse Norvegijoje, Švedijoje, Lenkijoje ir Danijoje.

Apie „Statoil Fuel & Retail Lietuva"

„Statoil Fuel & Retail Lietuva", priklausanti tarptautinei degalų mažmeninės prekybos kompanijai „Statoil Fuel & Retail", yra viena iš mažmeninės prekybos naftos produktais lyderių Lietuvoje. „Statoil Fuel & Retail Lietuva" valdo 76 degalinių tinklą: 63 visapusio aptarnavimo „Statoil" degalinės ir 13 automatinių „Statoil 1-2-3" degalinių.

„Statoil Fuel & Retail" priklauso bendrovei „Alimentation Couche-Tard, Inc.", kuri valdo daugiau nei 8,1 tūkst. degalinių tinklą Šiaurės Amerikoje ir Europoje.

statoil.lt

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24