Šalčininkuose karaliavo šunys

2011-08-22, 13:55
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Rugpjūčio 21 d. Šalčininkų Jano Sniadecio gimnazijos stadione, pirmą kartą buvo surengta šunų paroda – šventė ,,Šalčininkų vasara 2011“. Renginį organizavo Lietuvos Molosų Klubas bei Šalčininkų rajono savivaldybė. Visą dieną vykusiame renginyje buvo galima pamatyti įvairiausių veislių šunų, stebėti jų pasirodymus bei konkursus dėl geriausiųjų titulų ir absoliutaus nugalėtojo vardo.

ir2siu4246Renginyje buvo galima išvysti net 27 veislių šunis bei pasigrožėti ir kiek rečiau Lietuvoje sutinkamų veislių Si-cu, Dratharų, Ryzenšnaucerių, Berno zenenhundų atstovais. Iš viso parodoje dalyvavo 120 šunys.
Nebuvo užmiršti mišrūnai bei šunys su negalia, kurie savo žavesiu neatsiliko nuo grynaveislių šunų. Pirmą kartą Lietuvos šunų parodų istorijoje Šalčininkuose buvo pagerbti šeimininkai, kurie neužmigdė savo augintinių po sunkių traumų ir sužeidimų, o suteikė jiems galimybę gyventi
Pramoginės programos metu vyko visų parodoje dalyvavusių šunų parodomoji programa ringuose, bendrojo paklusnumo ir apsaugos programa, kurią pristatė Šunų dresūros ir sporto klubas K5, Valstybės sienos apsaugos tarnybos kinologų parodomoji programa, taip pat žiūrovams buvo suteikta proga susipažinti su kinkomų šunų sportu.

irpr4v4250Visi keturkojai buvo žavingi  ir traukė gausiai susirinkusiųjų žiūrovų akį.
Parodos metu buvo suteikiami titulai:  gražiausias veislinis mažylis, gražiausio neveislinis mažylis, gražiausias veislinis šuo jaunimo klasėje, gražiausias neveislinis šuo jaunimo klasėje, gražiausias neveislinis šuo suaugusiųjų klasėje, gražiausias veislinis šuo veteranų klasėje, gražiausias neveislinis šuo veteranų klasėje, gražiausias veislinis šuo (pagal FCI patvirtintas grupes) klasėje, gražiausias neveislinis Šalčininkų šuo. Nugalėtojo taurė veislinių šunų klasėje atiteko Viktoro Čekariovo iš Baltosios Vokės augintiniui Alganui, tuo tarpu laimė tapti  gražiausiu parodos šunimi tarp neveislinių šunų nusišypsojo Zitos Matjošaitytės augintiniui.

 

www.salcininkai.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24