Spausdinti šį puslapį

Lietuvos paštas gyventojams dovanoja asmeninius atvirlaiškių rinkinius

2013-08-14, 12:17
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos paštas jau trečius metus iš eilės džiugina gyventojus rinkiniais atvirlaiškių, kuriuose įamžintos gyventojų atsiųstų vasaros atostogų akimirkos. Šiemet daugiausia simpatijų sulaukė Aurelijos Gėdminaitės, Aldėjos Kuralavičiūtės, Nerijos Taminskienės, Kotrynos Šerpetytės ir Rasos Markaitytės atsiųstos atostogų nuotraukos.

„Vasaros atostogų nuotraukų konkursas kiekvienais metais sulaukia vis didesnio gyventojų dėmesio. Šiemet konkursui buvo pateikta 400 fotografijų, tai trečdaliu daugiau nei praėjusiais metais.

Džiaugiamės galėdami prisidėti prie netradicinio vasaros atostogų įamžinimo. Tikimės, kad mūsų pagaminti atvirlaiškiai pradžiugins ne tik jų autorius, bet ir tuos, kuriems jie bus išsiųsti, bei paskatins gyventojus dažniau artimuosius nustebinti ranka rašytu atviruku", – sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

Lietuvos paštas jau artimiausiu metu pagamins atvirlaiškių rinkinius ir išsiųs konkurso nugalėtojoms. Kiekviena laimėtoja gaus po 10 atvirlaiškių su jų atsiųsta nuotrauka.

Nuotraukas konkursui „Mano vasaros atostogos!" gyventojai galėjo siųsti nuo liepos 1 iki rugpjūčio 9 dienos el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Konkursui pateiktos nuotraukos buvo publikuojamos Lietuvos pašto profilyje socialiniame tinkle „Facebook", kur kiekvienas gyventojas galėjo balsuoti už jam labiausiai patikusius atostogų vaizdelius. Konkurso nugalėtojomis paskelbtos penkios fotografijos, sulaukusios daugiausia gyventojų balsų.

www.post.lt

Komentuoti