Šuniška ištikimybė (VIDEO)

2013-04-13, 11:58
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Balandžio 12 d. Lietuvos gyvūnų teisių apsaugos organizacijos vadovei Brigita Kymantaitei teko susidurti su nekasdieniška ir liūdna situacija. Važiuojant autostrada Vilnius – Panevėžys, netoli Panevėžio, tiesiog autostrados viduryje, ji pamatė tris šunis – viena kalytė buvo nutrenkta ir negyva, o šalia budėjo ir jokiais būdais pasitraukti nuo žuvusios draugės nenorėjo kiti du jos draugai.

Jie trise tikriausiai tikėjosi pereiti autostradą, tačiau ši kelionė vienam iš jų buvo lemtinga. Šunis nuo kelio buvo bandoma nuvilioti įvairiais skanėstais, bandyta patraukti negyvą šunį į šalikelę, tačiau kalytę sergėję draugai nenorėjo nieko prileisti artyn jos. Liūdnas inkštimas ir negyvos kalytės laižymas rodė apie gilią jos draugų širdgėlą. Pagalbai buvo bandoma stabdyti pravažiuojančius automobilius, tačiau norinčių sustoti ir padėti, neatsirado.

Pranešus policijai buvo pažadėta netrukus atsiųsti ekipažą, tačiau pralaukus daugiau nei valandą pagalba nepasirodė. Teko kreiptis į ne kartą jau padėjusią, gyvūnams neabejingą žurnalistę iš Panevėžio, kuri, nepraėjus nei 20 minučių atvyko padėti. 

Uždėjus pavadėlius vieni laikė labiausiai kalytę saugojusį šunelį, kiti nutraukė negyvo šuns kūną į šalikelę. Abu šuneliai buvo paimti ir nuvežti į Panevėžio gyvūnų draugijos laikino laikymo patalpas ir apgyvendinti nedideliame narve, nes tuo metu tai buvo artimiausia galima pagalba.

http://gyvunuapsauga.lt

www.l24.lt

Medija

Komentarai  

 
#1 keša 2013-04-13 17:00
va čia tai bent. Tikras ir ištikimas draugas. Patsai vos po mašinos ratais nežuvo, bet nepabėgo.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24