Įprastas verslo dovanas keičia ekologiški maisto produktai

2012-01-06, 11:20
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ką tik praėjusių Kalėdų švenčių proga buvo ypač populiaru kaip verslo dovanas teikti išskirtinių ekologiškų maisto produktų rinkinius, pastebi verslo dovanų sprendimus siūlančios bendrovės „Officeday“ atstovai.

Pasak „Officeday“ reklamos paslaugų skyriaus vadovės Vaidos Pacauskienės, praeitų metų pabaigoje tokių dovanų poreikis buvo apie 20 proc. didesnis nei tuo pačiu 2010 m. laikotarpiu. Ekologiškų dovanų rinkiniai sudarė daugiau kaip pusę visų bendrovės parduotų dovanų.

„Bendrovės savo klientams ir partneriams dovanojo lietuviškas ekologiškas, natūralias uogienes, džiūvėsėlius, džiovintus grybus, ekologiškų žolelių arbatas, medų. Ypač populiarūs buvo dovanų rinkiniai, kuriuos sudarė sūriai, paštetai, vaisiai, vynas“, – pasakojo V. Pacauskienė.

Išliekamąją vertę šioms dovanoms suteikė ir ypatingas įpakavimas: jei arbata – tai specialioje dėžutėje, jei saldainiai – tai specialioje saldaininėje ar vazelėje su graviruotu įmonės logotipu.

„Rinkinius pateikėme pintame krepšyje arba specialiai pagamintoje dėžėje. Klientai labai vertino išskirtinio dizaino, įpakavimo ir pateikimo dovanas. Kitaip tariant, skyrė labai didelį dėmesį pirmam įspūdžiui sudaryti“, - sakė verslo dovanų specialistė.

„Officeday“ duomenimis 2011 m. vienos kalėdinės dovanos vertė lyginant su 2010 m. pakilo 10–15 proc., bet vienos įmonės užsakomų dovanų kiekiai išliko tie patys.

„Tai rodo, kad įmonės suprato, jog originalumas, išskirtinumas, nors ir kainuoja kiek brangiau, tačiau padeda pritraukti ir išlaikyti klientus. Juk dovanų tikslas – šilti santykiai“, – aiškino V. Pacauskienė.

Didžiausias biuro prekių tiekėjas Baltijos šalyse „Officeday“ jau daugiau nei 6 metus teikia įmonėms išskirtines ir originalias verslo dovanas, pagamintas pagal individualius klientų pageidavimus.

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24