Pirma Naujųjų metų diena bus ypač graži

2011-12-27, 14:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kaip prognozuoja sinoptikė Alva Nagelytė, savaitės pradžia bus šilta, o Naujųjų metų naktį sulauksime sniego ir šiek tiek spustels šaltukas.

„Pirmadienį bus labai šilta ir vėjuota diena, vakarų vėjo gūsiai sieks 15–20 m/s, kai kur sustiprės iki 23 m/s“, – Lietuvos radijui sakė sinoptikė A. Nagelytė. Anot jos, pirmadienio dieną temperatūra svyruos tarp 6–10 laipsnių šilumos. Praslinks nelabai smarkus ir trumpas lietus.


Trečiadienį kritulių jau nenumatoma. Debesys sklaidysis. Naktį pamažu nurims vėjas.

„Diena bus šviesi, rami, bet jau vėsesnė. Temperatūra paryčiais daug kur pažemės iki 0 laipsnių, o dieną svyruos tarp 2–5 laipsnių šilumos“, – prognozuoja sinoptikė.

Ketvirtadienį dangų vėl užklos debesys, ims stiprėti pietvakarių vėjas. Dieną jo gūsiai daug kur pasieks 15–20 m/s. Praslinks nestiprus lietus. Dienos pabaigoje vietomis jį gali keisti šlapdriba.

Pasak Alvos Nagelytės, penktadienį diena bus gana rami. Numatomos šlapdribos ir neintensyvus sniegas. Temperatūra žemės: naktį numatoma apie 1–3 laipsniai šalčio, dienos metu temperatūra svyruos apie 0 ar 1 laipsnį šilumos.

„Paskutinė metų diena bus gana snieginga. Daugiau sniego numatoma vakariniuose, centriniuose šalies rajonuose. Temperatūra bus silpnai neigiama“, – žada A. Nagelytė.

Ji sako, kad pirmąją naujų metų naktį dangus turėtų giedrėti, bent jau vakariniuose ar pietiniuose šalies rajonuose. Nustos snigę. Diena bus ypač graži, bus pašalę. Temperatūra naktį nukris iki 3–5 laipsnių šalčio. O dieną svyruos apie 1–2 laipsnius šalčio.

www.lrt.lt

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24