Kritulių numatoma beveik kasdien

2011-11-14, 11:18
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Sinoptikė Judita Liukaitytė sako, kad pirmadienį dieną pragiedrulių bus nedaug. Daugelyje rajonų numatomi krituliai. Daugiausiai tai bus lietus ar dulksna.

Anot jos, vėjas savo kryptį keis iš pietvakarių į šiaurės vakarų ir bus vidutinio stiprumo. Temperatūra pakils iki 3–5 laipsnių šilumos. Prie jūros bus ir iki 8 laipsnių šilumos.

„Šią savaitę orai bus permainingi, mūsų orus lems tai ciklonas, tai anticiklonas. Bus ir gražesnių dienų, tačiau kritulių numatoma beveik kasdien“, – Lietuvos radijui prognozavo sinoptikė.

Antradienį kritulių turėtų būti mažiau, pasitaikys tik kai kur, daugiausiai tai bus lietus. Trečiadienį jo tikimybė bus nedidelė. Savaitės pabaigoje kritulių turėtų pasitaikyti jau daugelyje rajonų. „Gali būti ir lietaus, ir šlapdribos, ir dulksnos. Tačiau nebus labai šalta“, – žada J. Liukaitytė.

Naktimis išsilaikys lengvai teigiama temperatūra. Tik kai kur ateinančią naktį nukris iki nulio ar 1 laipsnio šalčio.

Dieną bus apie 3–8 laipsnius šilumos.

„Trečiadienio naktis jau turėtų būti truputį su mažiau debesų, dėl to daugelyje rajonų išsilaikys neigiama temperatūra. Dieną dar kils iki 0–5 laipsnių šilumos. Panašios tendencijos išsilaikys ir savaitės pabaigoje“, – prognozuoja sinoptikė.

Lietuvos radijas ir www.lrt.lt
www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24