Prasidėjo elektros ir elektroninės įrangos atliekų surinkimo akcijos „Atsakinga seniūnija“

2013-05-20, 14:18
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Š.m. balandžio – lapkričio mėnesiais UAB „Žalvaris“ vykdys elektros ir elektroninės įrangos atliekų surinkimo iš šalies namų ūkių akciją, kurią vykdant bus prašoma ir šalies savivaldybių bei seniūnijų pagalbos.

Informuojame, kad šią akciją ir jos viešinimo veiksmus iš dalies finansuos ir asociacija EEPA vienijanti didžiausius šalies elektros ir elektroninės įrangos bei baterijų ir akumuliatorių gamintojus ir importuotojus.

Asociacija EEPA yra atlikusi UAB „Žalvaris“ ir šios bendrovės pavojingų elektros bei elektroninės įrangos ir baterijų bei akumuliatorių tvarkymo partnerių veiklos auditus, todėl esame tikri, kad akcijos metu surinktos atliekos bus tinkamai nukenksminamos ir perdirbamos laikantis ES ir LR teisės aktų reikalavimų bei geriausios šalies atliekų tvarkymo praktikos.

Apie vykdomą akciją detalesnę informaciją suteiks UAB „Žalvaris“ atstovai. Projekto „Atsakinga seniūnija“ trukmė – 2013 m. balandžio – spalio mėnesiai (imtinai). Projekto tikslas – paskatinti seniūnijų gyventojus patogiai ir tinkamai atsikratyti nereikalingų elektronikos atliekų.

Prizinis fondas – Už surinktas atliekas seniūnijoms bus mokama 20 ct už kg. T.y. už surinktą pinigų sumą, seniūnijos, pagal individualų poreikį, galės įsigyti įvairios paskirties prekių, kurias apmokės UAB „Žalvaris“.

O projekto pabaigoje daugiausiai atliekų surinkusi seniūnija iš visų konkurse dalyvavusių Lietuvos seniūnijų bus apdovanota 7000 Lt prizu, kurį bus galima panaudoti seniūnijos reikmėms.

Seniūnijos, norinčios dalyvauti projekte ir atiduoti seną buitine techniką, turi kreiptis į UAB „Žalvaris“. Apie projekto eigą, kiekvienoje seniūnijoje surinktą elektronikos atliekų kiekį ir seniūnijų įsigytus prizus bus galima sužinoti internetiniame puslapyje www.elektronikosakcija.lt.

Kontaktai išsamesnei informacijai apie projektą:

Paulius Repšys

UAB „Žalvaris“ Vilniaus regiono vadovas

Mob. tel. 8 (687) 82 343

El. paštas : Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24