Premjeras: kurkime tokią aplinką, kurioje būtų jauku dirbti ir ilsėtis

2013-05-11, 05:47
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šeštadienį, Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius lankysis Radviliškio rajone, kur, be kitų numatytų renginių, dalyvaus kasmetinėje visuotinėje akcijoje „Darom 2013“. Vyriausybės vadovas švarinimosi talkoje dalyvaus drauge su Šeduvos gimnazijos – mokyklos, kurioje mokėsi – moksleiviais.

„Kiekvieną pavasarį bundanti gamta, besikalanti šviežia žaluma tarsi natūraliai paragina atsinaujinti. Mes patys kuriame savąjį pasaulį ir aplinką, kurioje būtų jauku tiek dirbti, tiek ilsėtis. Jau ne vienus metus Lietuvą budinanti energinga ir teisinga iniciatyva „Darom“ – svarbi aplinkosaugos ir socialinė akcija, prie kurios kviečiu prisidėti visus geros valios žmones“, – sako premjeras A. Butkevičius.

Visuotinėje akcijoje „Darom“ taip pat aktyviai dalyvaus Vyriausybės kanceliarijos darbuotojai, įsiliesiantys į talkininkų būrius savo bendruomenėse.

Jau šeštą kartą Lietuvoje vykstančios akcijos „Darom“ vizija – žalia ir švari Lietuva. Šiemet akcijos organizatoriai kviečia tvarkyti valstybinius miškus ir regioninius parkus.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24