„Žalioji knygų akcija“ sulaukė verslininkų palaikymo

2013-04-30, 10:18
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Balandžio mėnesio pradžioje Kaune startavusi socialinė aplinkosauginė „Žalioji knygų akcija 2013“ sulaukia vis didesnio susidomėjimo ne tik iš pavienių gyventojų, bet ir iš verslininkų.

Knygų turgaus, šios akcijos iniciatoriaus, atstovai skelbia sulaukiantys verslo atstovų kreipimųsi prisijungti prie akcijos. Bendrovės nori knygas rinkti įmonių viduje, taip prisidėti prie medžių sodinimo akcijos.

Vienos iš tokių įmonių – tarptautinės elektroninės įrangos gamybos įmonės UAB „Kitron“ – atstovai sako, kad yra svarbu darbuotojus šviesti gamtosaugos klausimais – kad nereikalingą knygą nereikia išmesti, o galima dar panaudoti.

„Darbuotojams išplatinome skelbimą el. paštu ir skelbimų lentoje apie tai, kad jie gali atnešti knygas. Knygų rinkimas įmonėje vyks apie mėnesį, vėliau surinktas knygas įmonės transportu pristatysime į seniūniją. Mums svarbu, kad Kauno miestas vis gražėtų, nes pardavus knygas bus pasodinti medeliai“, – sakė UAB „Kitron“ Kokybės ir aplinkosaugos projektų vadovė Jurga Kilinskienė.

Daugiausiai knygų įmonėje atnešęs darbuotojas bus apdovanotas prizu – dovanų kuponu įsigyti naujų knygų.

Tai jau nebe pirma įmonės iniciatyva prisidedant prie miesto tvarkymo. Bendrovės darbuotojai dalyvauja pavasarinėse talkose, kurių metų susitvarko savo įmonės aplinką, yra prisidėję prie kitų socialinių akcijų.

„Žaliosios knygų akcijos 2013“ iniciatoriai sako, kad yra svarbi kiekviena iniciatyva paremti akciją.

„Džiaugiamės, kad įmonės prie socialinės akcijos prisideda ne tik žodžiais, bet ir darbais. Palaikome kiekvieną prisidėjusį prie akcijos, juk kuo daugiau knygų surinksime, tuo daugiau medžių mieste pasodinsime“, – sakė Knygų turgaus, inicijavusio šią akciją, atstovas Jonas Plenta.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24