„Samsung“ pristatė naujausią flagmaną „Galaxy Note10“: du dydžiai ir dar didesnis ekranas

2019-08-07, 23:55
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Samsung“ pristatė naujausią flagmaną „Galaxy Note10“: du dydžiai ir dar didesnis ekranas Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Šiandien Niujorke „Samsung“ pristatė naujausius aukščiausios klasės telefonus – „Galaxy Note10“ ir „Galaxy Note10+“. Geriausiu ir didžiausiu „Samsung“ ekranu, pažangesniu ir daugiau funkcijų nuotoliniu būdu valdančiu „S Pen“ išmaniuoju rašikliu bei naujomis vaizdo įrašų redagavimo galimybėmis patobulintą seriją pirmą kartą sudaro dviejų dydžių modeliai, kurie netrukus pasieks vartotojus Lietuvoje.

„Šios serijos įrenginiai vertinami ir atpažįstami dėl pažangiausių ir inovatyviausių kompanijos technologijų, todėl „Galaxy Note10“ modeliuose didžiausi patobulinimai atlikti mūsų vartotojų ypač vertinamose flagmanų savybėse. Tai ekranas, kamera, galingas veikimas ir „S Pen“ rašiklis. Esame pastebėję, kad „Note“ serijos naudotojai yra patys ištikimiausi „Samsung“ gerbėjai, todėl džiaugiamės šiemet galėdami jiems pasiūlyti dar daugiau įvairovės – dviejų skirtingų dydžių „Note10“ ir „Note10+“ išmaniuosius“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Du dydžiai ir geriausias „Samsung“ ekranas

Šiemet „Samsung“ nudžiugino ištikimus „Galaxy Note“ serijos gerbėjus ir pirmą kartą pristatė dviejų dydžių modelius. Abu modeliai turi „Infinity“ ekraną, kuris yra beveik be jokių rėmelių, o priekinei kamerai centre išpjauta tik itin maža skylutė. Tai pažangiausias „Samsung“ ekranas, paverčiantis žiūrėjimo patirtį vientisa ir itin švaria, kai dėmesio neblaško pašaliniai elementai.

Didesnysis „Note10+“ turi didžiausią visų laikų 6,8 colių „Infinity“ ekraną. Tuo tarpu „Galaxy Note10“ su patobulintu „S Pen“ rašikliu ir 6,3 colių „+Infinity“ ekranu galima vadinti kompaktiškiausiu, maksimalų našumą suteikiančiu įrenginiu.

„Galaxy Note10“ dinaminis „AMOLED“ ekranas yra geriausias kokį kol kas yra turėję „Samsung“ išmanieji. Dėka „HDR10+“ ir dinaminio tonų atvaizdavimo technologijų, nuotraukos ir vaizdo įrašai bus ryškesni ir atvaizduos dar platesnę spalvų gamą nei ankstesni „Galaxy Note“ modeliai. Nemažiau svarbi savybė – pasaulinės saugos sertifikavimo įmonės „UL“[1]patikrintas ekranas akims suteiks komfortą[2], sumažindamas skleidžiamą mėlyną šviesą, tačiau nepaveikdamas spalvų kokybės.

Maksimalus produktyvumas

Norėdama suteikti kuo daugiau galimybių vartotojams, „Samsung“ išmaniojo telefono „Galaxy Note10“ seriją sukūrė taip, kad jie galėtų pasiekti didžiausią produktyvumą dirbant įvairius darbus. Naujieji modeliai turi patobulintą „S Pen“ rašiklį valdomą „Bluetooth“ pagalba, kuriuo nuo šiol tam tikras programas ir funkcijas, kaip, pavyzdžiui, kamera, išmaniajame bus galima valdyti nuotoliniu būdu, naudojant tik rankų gestus. Rankoje tereikės turėti tik išmanųjį rašiklį.

Dar viena naujovė – telefono ekrane ranka užrašytą tekstą išmanusis rašiklis gali konvertuoti į skaitmeninį tekstą ir eksportuoti jį į įvairius formatus, kaip „Microsoft Word“. „Galaxy Note10“ taip pat yra įdiegta „Samsung DeX“[3]technologija, kuri leidžia vienu metu dirbti ir telefonu, ir kompiuteriu, o naudodamiesi USB jungtimi, vartotojai galės perkelti failus iš vieno įrenginio į kitą, naudotis savo mėgstamiausiomis programomis išmaniajame telefone naudojant pelę ir klaviatūrą.

Vartotojai taip pat galės būti ramūs dėl savo duomenų saugumo, nes kaip ir visuose „Samsung“ įrenginiuose, taip ir naujausiame flagmane yra įdiegta „Knox“ saugumo platforma, skelbiama pranešime spaudai. Be to, „Galaxy Note10“ turi prieigą prie „Windows“ kompiuterių. Turintys „Windows 10“ gali vienu paspaudimu prisijungti ir dideliame ekrane stebėti gaunamus pranešimas ar nuotraukas, nepaimdami į rankas telefono.

Pažangi kamera pritaikyta vaizdo turinio kūrėjams

Kone didžiausią dėmesį vartotojai kreipia į išmaniojo telefono kamerą, tad ir čia kompanija atliko reikšmingus patobulinimus. „Galaxy Note10“ kameroje „Samsung“ integravo keletą naujovių, suteikiančiųnaujų galimybių ne tik paprastiems vartotojams, bet ir profesionaliems vaizdo turinio kūrėjams. Dabar jie galės užfiksuoti kokybiškus vaizdo įrašus ir nuotraukas be jokios papildomos įrangos:

Aukščiausios kokybės vaizdo įrašų technologija. Naujas išmanusis pasižymi patobulinta tiesioginio fokusavimo vaizdo įrašų funkcija, todėl filmuojant vaizdo filmukus kamera nuskaitys objektų gylį, iš karto sulies foną ir išryškins pagrindinį objektą. „Zoom-In Mic“ technologija leis kadre sustiprinti garsą ir sumažinti foninį triukšmą, o patobulinta itin stabilaus filmavimo funkcija stabilizuos filmuotą medžiagą ir sumažins kameros drebėjimą. Dabar šią funkciją bus galima naudoti su pagreitinto filmavimo režimu, kai prireiks pagreitinto judesio vaizdo įrašų.

Greitas ir lengvas vaizdo įrašų redagavimas. Nufilmavus vaizdo įrašą, „Galaxy Note10“ vartotojai galės iškart jį redaguoti savo telefone ir tam pasitelkti išmanųjį rašiklį „S Pen“. Pavyzdžiui, rašikliu bus galima pasirinkti tikslų vaizdo įrašo momentą, kurį norima apkirpti. Su vaizdo turiniu dirbantys ir jį kuriantys profesionalai nuo šiol galės naudoti „Adobe Rush“[4]įrankių rinkinį kartu su „S Pen“ rašikliu.

Ekrano vaizdo ir garso įrašymas.Žaidėjams, norintiems dalintis savo žaidimų patirtimis, ar vaizdo įrašų tinklaraštininkams „Galaxy Note10“ suteiks ekrano turinio įrašymo galimybę. Vartotojai galės lengvai užfiksuoti ir dalintis su kitais tuo, kas rodoma jų telefono ekrane.

„AR Doodle“ ir 3D skaitytuvas.Naujuose modeliuose kompanija į kamerą taip pat integravo išskirtines virtualios realybės ir 3D technologijos galimybes. Kartu su itin plataus kampo objektyvu, naudojant „AR Doodle“ ir „S Pen“ rašiklį, bus galima papildyti nuotraukas piešiniais, efektais ar animacijomis. Naudodama pirmąjį „Note“ 3D skaitytuvą[5], „Galaxy Note10+“ „DepthVision“ kamera galės nuskaityti kokį nors daiktą[6]ir akimirksniu paversti jį kilnojamu 3D objektu.

Naktinis režimas.„Galaxy Note10“ priekinėje kameroje integruotas naktinis režimas leis įamžinti ryškias asmenukes net ir tamsioje aplinkoje ar esant prastam apšvietimui.

Galingas veikimas aktyviems vartotojams

Didesnysis modelis „Galaxy Note10+“gali būti įkraunamas 45W laidiniu įkrovimu[7], kuris vos per 30 minučių įkrauna telefoną ir leidžia jam veikti visą dieną[8]. Naujos serijos modeliai taip pat pasižymi belaidžiu energijos dalijimusi[9], tad vartotojai galės be jokio laido įkrauti savo „Galaxy Watch“, „Galaxy Buds“ ar kitą įrenginį, palaikantį belaidžio įkrovimo funkciją.

Kuo džiaugtis taip pat turės ir žaidimų mėgėjai. „Galaxy Note10“ turi ploniausią pasaulyje kameros tipo aušinimo sistemą, kuri užtikrina optimalų našumą žaidimo metu. Naudodami dirbtiniu intelektu pagrįstą žaidimų kokybės gerinimo sistemą, išmanieji telefonai optimizuoja našumą ir energijos suvartojimą, priklausomai nuo žaidimo. Naudodami „PlayGalaxy Link P2P“ transliacijos paslaugą, vartotojai galės tęsti savo žaidimą toje vietoje, kur baigė, papildomai nenaudojant atminties.

„Galaxy“ ekosistemos dalis

„Galaxy Note10“ galima lengvai susieti su neseniai pristatytu naujausiu išmaniuoju laikrodžiu „Galaxy Watch Active2“ ir planšete „Galaxy Tab S6“, kas leis nuveikti daugiau darbų daug paprasčiau. Išmaniajame telefone yra integruota „Samsung Health“ programa, veikia išmanusis asistentas „Bixby“ bei įdiegta „Knox“ saugumo platforma.

„Galaxy Note10“ ir „Galaxy Note10+“ Lietuvoje bus galima įsigyti nuo rugpjūčio 23 d., o išankstiniai užsakymai prasidės jau nuo rugpjūčio 8 dienos. Vartotojai galės rinktis iš švytinčios pašvaistės ir švytinčios juodos spalvų. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Galaxy Note10“, apsilankykite https://www.samsung.com/lt/smartphones/galaxy-note10/.

[1]UL patikrino „Galaxy Note10“ ekraną, kurio spalvų ir ryškumo vienodumas yra 98%, o kameros išpjovos skaidrumas - 92%

[2]„TÜV Rheinland“, visame pasaulyje pripažintas sertifikavimo institutas, suteikė „Galaxy Note10“ ir „Note10+“ akių komforto sertifikatą, pagrįstą jo gebėjimu smarkiai sumažinti žalingą mėlynos šviesos poveikį. Šį sertifikatą galite rasti www.tuv.com su ID 1419071436.

[3]Prieinama su „Windows 7“, „Windows 10“ skirta „Windows“ kompiuteriams ir „High Sierra“ bei „Mojave“ skirta „Mac“ kompiuteriams.

[4]„Adobe Rush“ galima atsisiųsti.

[5]3D skaitytuvą galima atsisiųsti.

[6]Nuskaitymo sritis naudojant 3D skaitytuvą yra ne didesnė kaip 10x10x10cm ir 80x80x80cm.

[7]Galima tik „Galaxy Note10+“. 45W įkroviklį reikia įsigyti atskirai.

[8]Faktinis baterijos veikimo laikas gali skirtis priklausomai nuo tinklo aplinkos, naudojimo įpročių ir kitų veiksnių.

[9]Belaidis „PowerShare“ energijos dalijimas gali neveikti su kitų gamintojų priedais ar telefono viršeliais. Priklausomai nuo tinklo aplinkos, tai gali paveikti skambučių priėmimą ar duomenų paslaugas.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24