Spausdinti šį puslapį

„Samsung“ pristatė pirmąjį „Galaxy“ su keturguba galine kamera

2018-10-11, 13:57
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Samsung“ pristatė pirmąjį „Galaxy“ su keturguba galine kamera Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Šiandien „Samsung“ pristatė „Galaxy A9“ – pirmąjį pasaulyje vidutinės klasės telefoną su keturguba galine kamera. Patobulintai keturių objektyvų kamerai būdingas 120 laipsnių plataus kampo objektyvas, optinis priartinimas iki dviejų kartų, 24 MP raiškos bei suliejimo efektą išgaunantis objektyvas.

„Vis daugiau ir daugiau bendraujame vaizdais, tad daugeliui išmaniojo kamera tapo kertiniu aspektu. Remdamiesi ilgaamže patirtimi kuriant ir tobulinant kameras, džiaugiamės galėdami pristatyti pirmąjį pasaulyje „Galaxy“ telefoną su keturguba galine kamera. Naujasis įrenginys ne tik pasižymi pažangiais keturiais objektyvais, bet ir stilingu dizainu, ilgu baterijos veikimu ir kitomis flagmanų savybėmis“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ padalinio Lietuvoje vadovas.

Inovatyvi keturguba kamera

Ištobulintos technologijos „Galaxy A9“ keturguba kamera žada naujas galimybes išmaniojoje fotografijoje, skelbiama pranešime spaudai. Su keturiais telefono nugarėlėje integruotais objektyvais vartotojai galės išgauti itin aukštos kokybės nuotraukas, kurti ir dalintis nuostabiais vaizdais bei taip išreikšti save.

„Galaxy A9“ telefono kameros funkcijos:

Optinis priartinimas iki dviejų kartų leis užfiksuoti dar detalesnes ir ryškesnes nuotraukas net ir esant toli nuo fotografuojamo objekto.

Išmaniojo kamera taip pat turi itin plataus, 120 laipsnių, kampo objektyvą ir vaizdo stabilizatorių, kas leidžia įamžinti aukščiausios kokybės kadrus.

Dirbtiniu intelektu paremtos vaizdo optimizavimo funkcijos dėka kamera yra dar išmanesnė ir geba identifikuoti nuotraukoje esančius atskirus elementus, tinkamai pritaikyti nustatymus.

Dėka lauko gylio objektyvo galima rankiniu būdu valdyti nuotraukų gylį, taip išryškinant norimą objektą.

24 MP raiškos priekinė ir galinė kameros leidžia įamžinti ryškius fono vaizdus net ir esant silpnam apšvietimui.

Galingos funkcijos ir veikimas visą dieną

„Galaxy A9“ turi 3800 mAhtalpos bateriją, kas leidžia išmanųjį įkrauti daug rečiau. Naująjį telefoną bus galima įsigyti su 128 GB talpos vidine atmintimi, o jo atmintį papildomai galima praplėsti įdėjus 512 GB Micro SD atminties kortelę. Taip vartotojai telefone galės išsaugoti daugiau nuotraukų ir kitų duomenų.

Komentuoti